This web site uses cookies. If you continue to browse, we will consider you are accepting the use thereof. More information on cookies. Cookies Policy.

Richard Hywel Evans Project

Explore all properties

  • PLOTS

    • La Balca

      PLOTS
    • La Vinya

      PLOTS
    • La Selva

      PLOTS
    • La Pineda

      PLOTS

    VILLAS

    • La Vinya 5

      VILLAS
    • Sifera-Balca

      VILLAS
    • La Balca

      VILLAS
    • W-Balca

      VILLAS
    • Z-Balca

      VILLAS
    • Lavand - Balca

      VILLAS
    • La Vinya

      VILLAS
    • La Selva

      VILLAS
    • Sifera

      VILLAS
    • U-Selva

      VILLAS
    • Lavand

      VILLAS
    • Richard Hywel Evans

      VILLAS
    • Trias de Bes

      VILLAS
    • La Pineda

      VILLAS
    • La Pineda+

      VILLAS
    • Custom Villas

      VILLAS

    SEMI-DETACHED VILLAS

    • La Balca Townhouses

      SEMI-DETACHED VILLAS
    • La Selva Terrace Villas

      SEMI-DETACHED VILLAS

    APARTMENTS

    • 2 Bedroom

      APARTMENTS
    • 3 Bedroom

      APARTMENTS

Richard Hywel Evans Project

A stone wall is broken to provide framed views as glimpses of landscape perfection and merges the landscape with the building to create the illusion of living in the forest with views punctuated by the rich tree canopy.

As the wall descends the natural slope providing total privacy from the neighboring houses and plateau of space are created providing an elevated Reception area looking over the terrace and infinity edge pool with the mountains beyond and appearing to be set among the tree canopy beyond, a pergola and vine covered private courtyard with green planted roofs minimises the building’s scale and impact upon it’s natural surroundings.

Warmth is maintained by high performance double glazing capturing low winter sunshine, natural fires, solar panels and underfloor heating.

EXCLUSIVE BRANDS:

Main Features

  • Bedrooms: 4
  • Bathrooms: 3 + toilet
  • Interior area: 251.66 M2
  • Exterior area: 155 M2
  • Energy efficiency: Energy Rating
    Emission:
    Consumption:

This golf villa  is designed to be a part of the landscape and to create a special relationship with its spectacular surroundings, maximising the enjoyment of this special place.

  • Plot: 1,090 m2 approx.
  • Architects: Richard Hywel Evans, London
  • Bathrooms: Roca Meridian sanitary ware, Hansgrohe taps, Jacuzzi bath tub
  • Indoors: Fireplace in living room and master suite, fitted wardrobes
  • Exterior: Infinity pool integrated within the solarium terrace. Barbeque and outdoor kitchenette

 

Contact us and discover all what the Richard Hywel Evans project has to offer.

Thank you for your interest in PGA Catalunya Resort. Simply fill in the form below and we'll respond to your request as quickly as possible.

(*) Required fields

Top